Grattis älsklingen!

Ett helt år har gått & jag kan inte fatta att du blivit så stor. Du förgyller min tillvaro med ditt fantastiska humör & jag kan faktiskt inte fatta vad jag gjorde innan du kom...

Firad hela dagen. Paket på morgonen, mitt på dagen & på eftermiddagen. Massa fina saker & kläder! Lilleman somnade gott ikväll vill jag lova...

image172


image171

Tack för all fina presenter & grattishälsningar!

Natti.

Läkarbesöket...

... gick bra... Melker fick tre (!) sprutor, en i varje ben plus en i armen. Blev jätteledsen typ en minut sen var han glad igen! Han har sovit lite dåligt inatt, men jag kan tänka mig att han haft ont, trots alvedon... Han vägde 10.910 & var 79 lång. Stora killen nu!

Idag skiner solen så det blir nog en tur runt Osudden, innan jag ska till Kiropraktorn.

Påskhelgen.

SKÄRTORSDAGEN var jag och Melker i Jönköping på IKEA & handlade lite smått o gott. Kvällen avslutades med pizza & samkväm hos Tobbe & Yvonne.

LÅNGFREDAGEN for jag runt o handlade i grejade lite inför helgen. Fullt upp och även den kvällen avslutades med god mat & trevligt samkväm, fast denna gången hos grannarna ovanpå. Fick till en så go´ bild på Melwin:     

PÅSKAFTON inleddes såklart med  påskägg till lilleman, dock utan godis men han blev glad ändå...
         
På eftermiddagen var vi hos svärmor & svärfar en sväng. Sen föjde familjen Ernst-Jansson med hem till oss för lite umgänge & övernattning.

PÅSKDAGEN var fyll med besök. Först kom Ulle, lille Noah & Ulles mamma Gerd en stund.
         
(Vansinnigt nöjd med att ha fångat P på bild!!!)


Sen tittade  Lillen & Hugo förbi med.  Missade att fota det fina besöket, men det var som vanligt himla kul att ses!
När alla lämnat oss så fick vi ett par timmars vila, sen kom Iia & Stelton så vi gick runt Osudden allihop. Skönt med långpromenad efter att bara suttit o ätit i ett dygn typ... Somnade på soffan vid kvällen slut men vaknade till vid ett o gick o la mig i sängen.

Igår när vi vaknade var det helt vitt ute! Såå fint! Gick en sväng med Harry, han fullkomligt ÄLSKAR snö!Spenderade eftermiddagen i Hörda på kalas. God mat & som vanligt trevligt... Väl hemma så slappade vi mest hela kvällen. Har köpt en bok om GI (vägrar åka till Turkiet med denna kroppshydda), så nu ska här ätas proteinrikt!

Idag ska lilleman på ettårskontroll & ta sprutor. Inget besök att se fram emot, men det ska bli kul att se längd & vikt iallafall.


Arbetsam helg!

Oj oj oj, vad vi har slitit i helgen! I lördags rensade vi vinden från all gammal bråte, fattar inte att det aldrig tar slut... Fick iallafall en hel del gjort (även om det finns grejer kvar i all oändlighet)... Hann även med en fika med Melkers fadder P, som svängde förbi. Lilleman fick två jättefina Lacoste-skjortor som han blev jätteglad över (fast han blev nog egentligen mer glad över det fina besöket...).  :D

Kvällen avnjöts framför melodifestivalen ( fast jag sov mellan bidrag 1-7). Vet inte om det var rätt låt som vann, men den kanske kan gå hem i Belgrad. Vad tror ni?

Idag har jag rensat garaget från massa tegelstenar som låg kvar sen rivningen av det gamla taket, slängt en del från källaren (nu är containern full!), burit ut saker som ska till Erikshjälpen till det nystädade garaget & fixat lite i trädgården. Vår ordentliga hyresgäst har påskpyntat på trappan med fina blommor & lite påskris. Jättefint! Tack så mycket!!!
Har varit en jätteskön dag & riktigt varmt  i solen när den visade sig. Skönt! Är väl kanske inte så jättesmart att hålla på så,med tanke på ryggen, men det är kul att få lite gjort... Farmor har varit barnvakt både lördag & söndag. Tack tack tack! Utan den hjälpen hade vi nog inte fått så mycket gjort...

Nu ska jag kolla färdigt på Wallander. Natti gott folk!

Jaha...

Då har det gått typ en vecka sen jag uppdaterade sist... Händelselöst liv eller väldigt händelserikt så jag inte hinner? Vem vet?

I måndags var jag hos läkaren i Växjö. Det funkar inte att operera som det ser ut nu, så jag fick remiss (?) på en gördel som jag ska ha när jag tränar för att undelätta lite & att det kanske inte gör så jä-la ont. Sitter iallafall här med lite träninsvärk sen igår (dock utan gördel) så jag är väl på rätt väg!
Efter läkarbesöket var vi en sväng i V-sång & snyltade till oss lite mat & healing. Alltid lika trevligt!

Idag har jag varit hos fotografen med lilleman. Gick jättebra fast han är kanonsnorig igen. Suck. Kanske är lille M uppepå som drar hem dagisbaciller nu när han börjat sin inskolning?

Har precis kommit in efter en kort promenad i skitvädret med Halleballe. Blir ju dyngsur så fort man sticker ut näsan... JAG VILL HA VÅR & SOLSKEN, NUUU!!!

Nu ska jag träna lite med voffen.

Tiden bara går...

... & här händer inte så mycket... Full fart på älsklingsungen, sysselsätter sin arma mamma hela dagarna! Harry har slappnat av lite & jag har börjat aktivera honom lite mer med kul grejer, lite trix å sånt. Har även beställt en bok om freestyle, så snart ska det tränas ordentligt!

Längtar till våren så det blir lite ljusare (vem gör inte det?)! Är trött på denna 8-månadershösten (som en vän till mig sa). Fast idag har det ju varit kanonväder så jag ska väl inte klaga...

I helgen var vi en sväng i V-sång o hämtade ett klädskåp till Melkers rum. Ska bara måla det med. Tack så jättemycket! Fick lite healing med, blev såklart bättre, men skulle behöva det varje dag, typ...

Idag har jag lovat mig själv att börja träna på allvar. Funkar ju inte att gå omkring såhär så jag måste ju göra nåt... Även om det gör ont ont ont för varje j-kla rörelse så kan det ju faktiskt inte bli sämre än vad det är (det är nog faktiskt omöjligt). Ikväll satte jag igång, snart är jag en vältrimmad brutta som kan hitta på massa bus med min son!!! :-D

Igår var Jenny & Emil här. Vi har inte träffats sen innan jul så det var skitkul! När vi varit en sväng på stan så kom Martina & Sigge med. Grabbarna är så vansinnigt gulliga!
image158
Sigge, Melker & Emil

Bardisken är ju färdig med & plåten är också uppe:
image159

Ytterdörrarna är bytta men det är inte riktigt färdigt. Vi ska sätta ekpanel bakom då det är eklister runt rutorna i dörren... Kort kommer när det är klart!

Lite fler foton på gullungen:
       

Å ett på en nytrimmad Harry som försöker få igång husse till att busa:
image163

RSS 2.0