Påskhelgen.

SKÄRTORSDAGEN var jag och Melker i Jönköping på IKEA & handlade lite smått o gott. Kvällen avslutades med pizza & samkväm hos Tobbe & Yvonne.

LÅNGFREDAGEN for jag runt o handlade i grejade lite inför helgen. Fullt upp och även den kvällen avslutades med god mat & trevligt samkväm, fast denna gången hos grannarna ovanpå. Fick till en så go´ bild på Melwin:     

PÅSKAFTON inleddes såklart med  påskägg till lilleman, dock utan godis men han blev glad ändå...
         
På eftermiddagen var vi hos svärmor & svärfar en sväng. Sen föjde familjen Ernst-Jansson med hem till oss för lite umgänge & övernattning.

PÅSKDAGEN var fyll med besök. Först kom Ulle, lille Noah & Ulles mamma Gerd en stund.
         
(Vansinnigt nöjd med att ha fångat P på bild!!!)


Sen tittade  Lillen & Hugo förbi med.  Missade att fota det fina besöket, men det var som vanligt himla kul att ses!
När alla lämnat oss så fick vi ett par timmars vila, sen kom Iia & Stelton så vi gick runt Osudden allihop. Skönt med långpromenad efter att bara suttit o ätit i ett dygn typ... Somnade på soffan vid kvällen slut men vaknade till vid ett o gick o la mig i sängen.

Igår när vi vaknade var det helt vitt ute! Såå fint! Gick en sväng med Harry, han fullkomligt ÄLSKAR snö!Spenderade eftermiddagen i Hörda på kalas. God mat & som vanligt trevligt... Väl hemma så slappade vi mest hela kvällen. Har köpt en bok om GI (vägrar åka till Turkiet med denna kroppshydda), så nu ska här ätas proteinrikt!

Idag ska lilleman på ettårskontroll & ta sprutor. Inget besök att se fram emot, men det ska bli kul att se längd & vikt iallafall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0