Som ni märker...

... så har jag inte tid att vara här & printa ner en massa...eller så är mitt liv oändligt händelselöst & inte så mycket att skriva om..?

Ja, ikväll har vi iallafall fixat lite här hemma. Flyttat runt lite grejer & häromdan kom det upp lite hyllor på väggen här i datarummet. Blev skitbra!

Melker går som tusan! Han bestämde sig för att det var ganska kul i måndags & sen dess knatar han runt här & tjabbar hej vilt! Han är ju inte den blyga, tystlåtna killen utan är ju glad & social hela tiden... Helt underbar!!! Han kommer nog att bli som brorsans minsta, hon klarar inte av att ha en tyst minut även om man mutar henne... :-)

Annars är jag ganska uppgiven för tillfället, vad det gäller jobbet... Hade ju sett fram emot att börja jobba första september (å det ska jag väl iofs. göra..). Men, känner mig väldigt besviken på & överkörd av SCA just nu... Vill inte berätta för mycket här & nu, återkommer om det senare.

Imorgon kommer Milla (hon som förhoppningsvis ska ha Harry) hit & hälsar på med sina två tikar. Ska bli kul att äntligen träffa henne! Hoppas nu bara allt funkar som vi vill mellan oss & mellan vovvarna... men det gör det säkert!

Nu är det dax att krypa ner & sussa lite.

Natti.

Hej å hå...

...här bloggas det hej vilt! ;-)

Idag har jag inte gjort så där väldans mycket nyttigt... Tog en tur på stan efter lunch, var hos I o fikade o sen var I hos mig & fikade... Hon har tagit bort sin ena hund ikväll, så hon behövde lite tidsfördriv eftersom hon var ledig idag...
Allt hade iaf. gått bra, men det är alltid trist, även om de är sjuka...

Ikväll har jag trimmat Harry. Kommer före- & efter-bild imorgon (idag), orkar inte trixa med det nu, för jag är lite trött efter ett antal timmar i källaren... STOR eloge till voffsen som har sånt enormt tålamod!

Sussa gott!

Som vanligt...

...dålig på att uppdatera här. Ska försöka skärpa mig!

Ja, vi är hemkomna från semestern, kom ju hem till fantastiskt väder & har bara fortsatt att njuta!

Har hunnit fira ännu en födelsedag & jag fick ett Wii av min kära sambo. Är egentligen ingen TV-spelsmänniska, men detta var riktigt kul!

Harry bor fortfarande kvar här hos oss. Funkar bra sålänge jag har de två små liven åtskilda & har väl fått bra rutin på det nu. Ska åka upp till Sthlm. helgen efter midsommar o träffa hans nya flock. Fast han får följa med hem igen eftersom de ska flytta till Jönköping efter sommaren & jag tycker det är lite onödigt att han ska behöva flytta två gånger... Pappa ska ha honom en del i sommar & därute trivs han som fisken i vattnet (bokstavligt talat)! Känns inget roligt alls att behöva skiljas från honom, men vad ska jag göra???

I lördags var vi i Ljungby på avskedsfest för Nicke, som ska (har) flytta till Thailand. Jättetrevlig fest & goa människor! Melker var med men somnade snällt vid nio-tiden o sov sen gott till dagen efter. Vi sov över hos Melkers fadder P, tack för gästfriheten!!!

Det som är på g renoveringsmässigt är nu att dränera huset & därefter fixa iordning tvättstugan (kakla & så). Just dräneringen känns lite sur, då det kommer bli massa efterarbeten med trädgården, men den behöver ju ändå fixas med så det är ju bara att bita i det sura... Kommer ju bli fint sen!

Ska lägga över alla bilder i datorn o lägga några här sen, så ni får lite att titta på!

Var rädda om er!

RSS 2.0