Semester!

Nu är det dax att ge sig av på en riktig Sverigesemester! Idag styr vi vår nya bil mot Västervik & den stundande visfestivalen. Vi ska umgås med trevliga människor i en mysig stad & lyssna på bra musik! Hoppas bara på lite bättre väder...

På lördag fortsätter färden norrut till Hulte, för att hälsa på Tobbe & Yvonne i deras ytterst avlägsna stuga. Ligger tydligen mitt ute i ingenstans med primitiva förhållanden... Där ska vi bara vara & ta det lugnt. Kommer säkert att ingå tappra försök att freda sig mot alla mygg & knott som även de bor där...

Nåväl, i fredags var vi på Ullevi & lyssnade på Bruce Springsteen! Jättekul & konserten var suverän! Han bjöd på sig själv hela kvällen & såg ut att älska det han gjorde!

Nä, dax att fixa det sista så vi kommer iväg.

Var rädda om er!

Dålig sömn...

... & en tidig morgon på det! Lilleman vaknade vid 05.50, aldrig har jag väl gått upp så tidigt med honom! Men, lika bra det efter en dålig nattsömn med oroligt sovande pojke & mardrömmar hos mamma... Pappa B var ju smart som gått in  o lagt sig i Melkers rum så han fick sova gott iallafall... Konstigt att det var han som dessutom fick sovmorgon..?

Nåväl, har iallafall fjärde tvättmaskinen igång & för er som känner mig lite mer väl än andra, så vet ni att det aldrig tidigare inträffat att jag stått ute o hängt tvätt klockan åtta på morgonen... Men, än är inte undrens tid förbi! :-)

Igår var vi & hämtade den nya bilen! Jättfin, även om den inte skiljer sig så mycket från den gamla... Hällde i drygt 40 liter för 360:- Riktigt kul att tanka då! :-)

Idag bär det av till Göteborg & Bruce. Ska bli så himla kul! Skönt att bara komma iväg lite ensamma med... De har visat klipp från gårdagens konsert på nyheterna & det såg ju livat ut! Blir iallafall att vi åker hem inatt, för Melker är fortfarande lite hängig... Kan vara skönt att vara lite närmare när man vaknar i morgon (sa hönsmamman...)

Nä, dax att fortsätta i samma fart som morgonen börjat!

Var rädda om er!

Ännu en...

... varm & skön sommardag! Tyvärr har jag inte varit ute så vansinnigt mycket då Melker fortfarande har lite feber plus att han fått ögoninflammation... Gult, geggigt & äckligt... Inte superpopulär som mamma när man ska tvätta rent det inte... Suck, hoppas det går över till Västervik iallafall!

Idag har jag varit på ännu ett möte på jobbet då. Kom väl ingen vart egentligen, ganska dött läge. Jag känner mig överkörd o de förstår att jag känner så, men kan inte ändra på det nu ändå... Huvudsaken är iallafall att jag fått säga vad jag tycker & tänker & att de har fått förklara sig & stå till svars lite. Men det är klart, tanken på en ny, UPPSKATTANDE arbetsgivare lockar en hel del! Vi får väl se vad som händer framöver. Kanske ska vara glad att man ändå har ett jobb att gå till nu när lågkonjukturen väntar.

Annars har jag inte hittat på så mycket. Var & handlade, åkte därefter & hämtade Stelton för Iia skulle jobba över & sambon hennes skulle på sommarfest med jobbet. Sen var pappa här o fikade & Yvonne kom förbi med en kepa till lilleman som hon köpt i Tyskland. Jättefin, men kanske lite stor!?! Sen kom Iia med pizza, så vi gottade oss lite innan hon tog vovven med sig & åkte. 

Imorgon ska vi hämta nya bilen! Kul! Bosse har plockat ur den gamla ikväll & fixat & donat lite. Efter vi hämtat bilen ska jag trimma ny vovve (undrar om alla vill bli semesterfina?) & sen hoppas vi på en mysig fredagskväll! 

På lördag väntar Bruce på oss i Göteborg. Har fortfarande inte bestämt om vi ska sova över i Mölndal hos bror min eller åka hem... Vi får väl se!

 

Strålande...

...sol & klarblå himmel!!! Lovely!

Melker har fortfarande lite feber, men är pigg & glad som vanligt. Just nu sover han & jag har precis städat av i trimrummet då jag ska trimma vovve ikväll...

Min goa vän Kicki har varit här o fikat nu på förmiddagen, roligt! Vi ses som sagt alldeles för sällan!

De ringde från bilfirman & vi får vår nya bil på fredag. Perfekt inför semestern! På lördag ska vi till Ullevi & kolla på Bruce Springsteen. Ska bli skönt att bara komma iväg lite själva. Lilleman ska vara hos Y &T... På söndag (eller måndag) bär det iväg till Västervik & visfestivalen. Härligt! Trevlig stad, trevliga människor & bra musik! Hoppas på trevligt väder med...

Imorgon är det dax för nytt möte på jobbet. Vet inte vad jag ska tro eller säga om det... Vi får väl se!

Då det varit lite dåligt med bilder så kommer det lite gott & blandat här:


Äldst & yngst av kusinerna busar!


Tre generationer i Turkiet!


Söt!


Glad!

Sommaren...

...är tillbaka & det är så skönt med lite värme!

I Lördags var ju då Milla & träffade Harry. Jättemysig tjej med mysiga hundar (hon hade med sig en av sina o en "lånehund". Kemin mellan henne & Harry funkade såklart & han funkade med hundarna med... Det var bara hennes tik som inte gillade honom till att börja med... men de släppte det efter lite tillsägningar & lite tid.

På kvällen var vi hos G & B å grillade. Nu när deras högsäsong är över har de återigen lite tid att vara sociala igen. Som vanligt jättemysigt!

I söndags tog vi en tur ut till Bosses föräldrar o kollade in deras klinker som de lagt på den nya, inglasade altanen. Blev faktiskt riktigt snyggt! På eftermiddagen var vi i Rolstorp & umgicks. Hundpromenad, grillning, fika & sen lite trimmning av Stelton. Jag fullkomligt ÄLSKAR att vara på landet & i skogen. Får nog bli ett sånt boende i framtiden.

Nu vaknar lilleman som har feber (tror det är tänderna) så jag får nog ta hand om honom lite...

So long!

RSS 2.0