Hektisk helg...

...har det varit! Ingen rast & ingen ro...

I fredags hämtade de Harry. Jag klarade inte av att vara hemma, så jag smet in till grannen... Fegt kanske, men bara tanken på att se honom åka fick mig att storböla... Det känns onekligen märkligt att inte ha någon fyrfoting här hemma & sorgligt är det med... Min fina Harrypojke... Men, familjen som har honom på prov är superhärliga männsiskor & jag hoppas innerligt att allt fungerar.
B kom in till grannarna efter Halle hade åkt & vi stannade där hela kvällen.Köpte pizza, drack lite vin & kollade på film.

På lördagen åkte vi till Urshult för att gå på invigning av den nya cellplastfabriken. Den gamla brann ju ner för snart två år sen. Lämnade Melker hos kusinerna i V-sång under tiden för de hade längtat sååå efter honom. På invigningen var det rundvandring såklart (måste säga att det var en superduperfin anläggning, typ världens modernaste...) & efter det var det god mat med tillhörande bandklippning & lite tal på det. Å kaffe & blå (?) tårta med. Trevlig tillställning! När allt var klart där åkte vi tillbaka till V-sång, Melker hade precis somnat när vi kom dit så jag testade P:s nya spikmatta (japp, det är sant) och det var riktigt, riktigt skönt. Sån vill jag ha av tomten!!! Drack lite kaffe & for sen hem & satte upp stakarna. Tog en tur med grannens staffe-tjejer (slipper inte undan hundpromenader i regn trots allt...) & hade sen en lugn hemmakväll.

Idag har jag jobbat. Inventering. Gick snabbt & smidigt. Åkte & handlade lite, käkade god middag som B fixade, fick ett ryck & åkte iväg till återvinningsstationen. Dutti jag! Är nästintill manisk sopsorterare, så då får man ju stå sitt kast... Bytte batteri i cykellyset & ikväll har jag tvättat. Helgen har verkligen försvunnit i ett nafs, känns inte som jag haft en lugn stund.Får ta igen det en annan gång.

Saknar snarkande vovve vid mina fötter...

Föreläsning...

...har jag varit på ikväll. Handlade om vikten av att aktivera sin hund mentalt. Riktigt bra & över mina förväntningar! Fick mig en & annan tankeställare.

I morgon hämtar de Harrypojken. Är mer ledsen än jag trodde. Vet inte ens om jag klarar av att vara hemma.

Vi får väl se.

Åter till verkligheten

Efter att varit hemma nästan hela förra veckan fick jag gå till jobbet idag! Skönt. Fast det var ju så lagom kul när klockan ringde i morse... Hade lätt kunnat sova ett dygn till! Är nog för gammal för att vara ute på så hårda partaj, har varit übertrött idag!

Hämtade gullgrisen på dagis & vi har haft mys i soffan nästan hela eftermiddagen. Härligt! Sen kom B hem & lagade mat (han e dutti han). Pratade bort en halvtimma med L, sen fick jag rusa ut med vovven i snålblåsten. Hu vad kallt det varit idag! Fast attans mysigt när det är lite vitt... Hoppas det ligger kvar ett tag & gärna blir lite mer för den delen.

I kväll har jag varit på meandi-party hos S. Något mer stillsamt än helgens fest... Shoppade två par byxor & en tröja till Melker. Julklappar tror jag...

Idag har jag äntligen fått reda på vad jag  ska göra på jobbet. Skönt med konkreta arbetsuppgifter! De har röjt runt riktigt bra bland personalen, ändrat både arbetsuppgifter & arbetstider. En jobbarkompis ska jobba 10-18, varje dag. Hur kul är det?!? Men, han hade tydligen inte så mycket att välja på...

Själv klarade jag mig bra. Blev väl ungefär som jag trodde. Köra truck tills han kommer vid tio då, sen lite inköp av emballage & frakter & sånt + att jag ska sätta mig in i allt det andra som sker på kontoret så jag kan reda ut det om L skulle vara borta. Funderar fortfarande på att gå upp lite i tid, kanske 30 min.om dagen... Får väl se.

På lördag ska vi på invigningen av Urshult-fabriken. Meningen var att lilleman skulle följa med, men hans kusiner i Väckelsång längar SÅÅÅ efter honom så vi får allt ta & lämna av honom där under tiden. Är bara några timmar under dagen, det kan ju vara kul att se fabriken nu. Ska även vara barn(?)vakt via telefon. Ska väl mest vara tillgänglig om det skulle vara nåt. Klart man inte behöver sitta & vakta på 12- & 14-åringar...

NU ska jag gå & sova. Mår lite tjuvtjockt. Ont i huvudet (flera veckor nu & inte från helgen) & trött, trött, trött...

Natti.

Lite sliten...

...är jag allt idag. Har ju varit i Malmö i helgen med jobbet, på Wallmans salonger. (För er uppmärksamma läsare kan jag bara säga att jag emellanåt får hjärnsläpp & skriver nåt helt felaktigt, typ Mamma Mia...)

Vi åkte igår förmiddag & var framme vi ett-tiden. Checkade in på hotellet, vilka fina sviter vi fick! Hade förväntat mig ett vanligt hotellrum med två sängar & inget mer, men de här rummen var som små lägenheter! Sköna sängar i ena änden & tv-hörna med soffgrupp i andra... Lyxigt värre! Stort badrum med badkar (som jag tyvärr inte hann använda).

Jag, N & J sprang på stan på eftermiddagen & shoppade lite. Tillbaka till hotellet för snabbdusch & förfest. Landade på Wallmans vid halvsju. Där hade vi en skitkul kväll med kanonbra underhållning & massa god mat! Drog hemåt vid ettsnåret men jag & R kunde inte låta bli att trilla in på en rockig bar med liveband som låg i närheten av hotellet. Tog en drink & dansade lite till, var hemma vid två.

Försökte få liv i våra kollegor för vi var sugna på efterfest, men det var lönlöst... Fick bli eftersnack & smultronvin hos R istället. Kröp ner i bingen vid halvfyra... Trött var jag när klockan ringde i morse... Får nog bli en hyfsat tidig kväll i kväll.

I eftermiddag har familjen Ö från V. Frölunda varit här & träffat Harry. Kändes bättre än förväntat. Harry visade både sina bra & dåliga sidor, men de verkade gilla honom ändå. Jättetrevlig familj som gav en bra magkänsla. Lugna & trygga. Precis vad han behöver! Känns ändå helt overkligt att lämna bort honom, skittrist. Han är ju min goding! Men vi får väl se vad de säger efter lite betänketid. Klump i magen.

Melker har varit hos farmor & farfar inatt. B hade killkväll igår. Hade gått jättebra, han har ju inte sovit där innan. När B skulle hämta honom idag ville han inte följa med hem. Han hade fullt upp att leka med sina små kusiner E & W.
Nu badar han för glatta livet, låter blött... =)

Tippade lotto med jobbet igår. Vi fick sex rätt + att vi hade två nummer rätt på joker. Hade vi fått in det sjunde numret hade vi vunnit typ 19 miljoner. VAR. Herregud, har aldrig varit så nära!!! Tänk om! Blir iallafall tillräckligt för att täcka kvällens kostnader. Alltid något. =)

Nu får jag nog laga lite mat som jag kan stoppa i bakfyllemagen.

Måste ju testa...

...att blogga från min nya mobil! Är faktiskt helt ny på det här med att surfa från telefonen, men det verkar ju funka! Har en vovve i knäet som verkar ha lite lust att ta en kvällspromenad så jag får väl hoppa i lite varma kläder och ge mig ut.

Hemma igen...

...med febrig son...Eller idag är han feberfri... Tror det är tänderna som spökar, vi har knappt sovit nåt inatt & det lilla vi sov gjorde vi i soffan... Skönt...

Ute regnar det som vanligt. Känner mig lite låg idag. Beror mest på att jag lagt ut en omplaceringsannons på Harry nu. Känns obeskrivligt trist, men vad har jag för val? Inget. Hoppas på att det finns någon därute som kan tänkas ta hand om honom som känns riktigt, riktigt bra...

Igår var jag i Mullsjö med jobbet hos en kund. Kul med lite omväxling. B var hemma med M då så jag kunde åka. Men det blir dagis imorgon om inget tillstöter. Tänk om han kunde  få vara frisk ett tag nu! Hade varit skönt!

Ikväll är det avslutning på linedansen. Har inte varit där på ett par veckor nu, får väl se om jag hänger med i svängarna...
Nu tror jag minsann att jag ska gå & sluta mina blå en stund. =)




Oj oj oj...

...det har snart gått en vecka sen jag skrev nåt här... Har fullt upp eftersom dagarna är flera timmar kortare nu för tiden & jag helst vill gå & lägga mig vid 19.00-tiden då det känns som att klockan är midnatt, typ.

Idag fick jag vakna till en pussande & hostande kille vid sex-snåret, låg o drog mig till halv sju då jag asade mig upp... Mörkt o regnigt. Trist, tur att vi har ett solsken till son som lyser upp tillvaron bättre än en strålande sol!

Idag ska jag tvätta lite o försöka ta mig upp till stan en liten sväng. Nu ska jag ta hand om Melker som i skrivande stund duschar med sin pappa...

Ha en fin helg!

Dagen efter...

... är det ju idag. Var som tidigare nämt hos grannen på 40-årskalas. Jättegod mat & trevlig groggbuffé... Pratade & sjöng & skålade. Kul! Stöp i säng mitt i natten & jag vaknade vid nio-tiden idag när bror min kom hem med Melker... Konstigt, känner mig inte bakis överhuvudtaget, måste bero på rutinen! =)

Nåväl, M hade somnat vi åtta-snåret igår & sen var han pigg & utvilad vid 05.00. Mindre kul för brorsan som haft en hektisk arbetsvecka med fem resdagar av fem möjliga. Tror faktiskt han åkte hem o vilade en stund till... Tack än en gång för passningen!

Just nu håller jag på att tvätta. B lagar middag, lilleman sover & jag tror jag ska passa på att ta en lång dusch.

I eftermiddag blir det till att fara ut till Åminne & gratulera våra pappor.

Ha en fin söndag!

Redan lördag!

Hej & hå vad tiden går!

Idag har jag rusat runt & köpt en massa presenter. Vankas ju 40-årskalas ikväll & imorgon är det ju fars dag. Älskar att shoppa gåvor när jag hittar det som känns såå himla rätt! Konstig nog så blir det alltid mycket dyrare än vad man tänkt sig från början...

Melker ska sova över hos min kära bror & svägerska inatt. Hoppas det funkar, annars får de väl komma hem med honom...

Igår lyckades jag än en gång somna på soffan. Måste nog skärpa mig påå den punkten, är väl inte sådär himla roligt för mitt sällskap framför tv:n... Men samtidigt är det ju så himla skönt att sluta de blå i reklampausen! =)

Nästa vecka ska det väl bli klart med jobbet på jobbet. Hoppas på lite tur för en gångs skull... Har ju kört truck på halvtid ett par veckor nu & det är ju inte superduperbra för rygg & nacke... Håll tummarna!

Tror jag ska fortsätta trimma lite på Halleballe nu. Började lite smått för några dagar sen så nu ser han ännu mindre klok ut... Dagens uppgift!

Ha en fortsatt fin helg allesammans!

Vaknade...

...av mig själv idag, 05.45... Tur var väl det för jag hade inte ställt nån klocka... Upp  & in i duschen, hann fixa färdigt mig innan lilleman vaknade & ropade maammaa! Gulligt! Men, jag gav mig själv en guldstjärna när jag äntligen hade lämnat av honom på dagis... INTE byta blöja, INTE klä på sig, INTE äta välling, INTE borsta tänderna & nej nej neeeeej! var väl det enda han kunde säga. Med tanke på mitt morgonhumör (som ändå blivit betydligt bättre) så fick jag då den lilla stjärnan för att jag lyckades att inte tappa humöret. Förstår inte alls hur det gick till?!? Men dutti var jag! Har iallafall denna veckan konstaterat att jag är oerhört bortskämd som slipper bråka med Melker på morgnarna... B lämnar ju alltid honom, fast nu är han sjuk... Å HAN har en ängels tålamod... =)

Efter jobbet stack jag & handlade lite & sen kom min morbror & moster & bjöd på pizza. Jättegott & jättemysigt att de dyker in här ibland! Vet faktiskt inte om jag verkligen tackade för maten, om inte så gör jag det nu. TACK SÅ MYCKET!!! Lite fika på det tillsammans med pappa som också kom förbi & massa bus med Melker! Idag har han hoppat i typ tjugo minuter på pilatesbollen! Hoppa häär! Tänk om man hade haft en gnutta av den energin,,,

Gick en sväng med jycken & när Melker somnat stack jag iväg & klippte klor på en vovve som det inte gick att klippa klorna på? Sista gången de blev klippta så hade de varit hos veterinären, två som höll i hunden & en som klippte en skrikande & sprattlande vovve... Jag fattar faktiskt inte. Just den här hunden försökte inte ens resa sig upp när jag klippte. Inget skrik & inget bråk. Hoppas & tror att det idag blev en någorlunda behaglig upplevelse för honom... Har nog fått en stamkund iallafall!

Annars händer det inte så mycket. Vardagen lunkar på. B har uppepå sin förkylning & feber fått tokont i halsen. Är det såhär att ha dagisbarn? Känns faktiskt som någon av oss är sjuk hela tiden... Suck. Hoppas han blir pigg till på lördag, då vi är bjudna på 40-årskalas. Vi får väl se.


En del...

...reaktioner på inlägget  om Halloween... Riktigt kul när det skapar lite debatt så man får se hur uppdaterade en del i ens omgivning är... =) Klart barnen ska få busa lite & de som vill får ju såklart inhandla diverse pynt i form av pumor i alla de slag. MIN poäng med det hela var ju bara att JAG inte fallit för köphetsen vad det gäller just de sakerna. Nog om det!

Helgen har varit lugn. De har äntligen grävt färdigt i trädgården & all dränering som skulle göras är gjord. Skönt! Nu är det bara lite matjord & gräsfrön som ska till, men det blir till våren.

Melker är snorig o hostig & har smittat både B & mig. B har varit hemma från jobbet idag, men så är det ju ofta med män & förkylningar... =) Men han har faktiskt lite feber, så han kan gott ligga på soffan & zappa imorgon med! Känner mig ganska snorig jag också... Fast jag jobbar... ;-)

Vi har köpt ny dator. Med helt andra program. Inte alls olikt Windows, men det skiljer ju lite såklart. Svårast har jag med tangentbordet som är böjt & har olika storlekar på tangenterna. Himla skönt att skriva på, men det går inte titta på det för då blir man lite yr... Jag vänjer mig nog!

Det ena jobbet jag sökt ska inte tillsättas nu. De har fått för lite att göra... Så nu är det bara mitt gamla jobb på jobbet  som hägrar. Hoppas det blir klart snart. Kunde ju vara trevligt att veta vad man ska göra när man kommer till jobbet. Något konkret som sysselsätter mig. Vi har inte heller fullt pådrag just nu, men det verkar vara så överallt...

Idag skippade jag linedansen. Nilla är på  solsemester & jag ska göra ett nytt försök hos kiropraktorn imorgon. Tänkte ta det lite lugnt så han kan behandla mig denna gången. Har gjort lite stabiliteringsövningar & situps ikväll iallafall. Alltid något. Men ont gör det...

Imorgon åker Y & T till Gambia igen. Hade varit skönt med lite värme o sol nu! Fast jag tycker det är skönt här hemma,  friskt i luften. Men det behöver ju inte vara den fukiga kylan som det är...

B:s  pappa har legat på sjukhus i helgen, kom hem idag. Håller tummarna för att han piggar på sig snart!

Funderar mycket på Harry. Ska annonsera ut honom på PRT:s hemsida. Får se om jag hittar någon som känns bra. Även om det funkar ok här hemma, så är vi ju inte helt avslappnade när hund & son är nära varandra. Skulle det hända nåt så händer det ju så fort så det finns ju inte chans att ens hinna reagera... Suck. Han är ju så himla  go' & mysig  & lydig  &... morrig. Hade aldrig ens funderat över att lämna bort honom om det inte varit för Melker. Men en hund är en hund är en hund...

Natti.








RSS 2.0