YES!

Inatt har lillskrutten sovit i sin säng HELA natten!!! Han somnade iofs. inte förrän typ tio-tiden men sov sen gott till 06.00 idag! Vi har ju fastnat i nån slags ond cirkel där han inte kan sova själv alls, men den kanske är bruten nu. Hoppas!

Solen skiner & vi är fortfarande snoriga, men idag kanske det blir en längre promenad i det fina vädret trots orkeslöshet. Igår såg jag tussilago i mängder, som växte upp ur asfalten?!? Funderar på att gå förbi där idag igen & föreviga detta konstiga. Har bara sett dem växa i fuktiga diken & så innan. Konstigt...

Må så gott i solen idag!

Förkylt...

...är det hos både mig & Melker. Bara flög på oss i helgen... Men, det känns som det redan vänt!

I fredags var T & Y här o åt lite mat & drack lite goda drycker. Lördagen (som var seg) tillbringades till stor del i trädgården i det härliga vårvädret! Började trimma Tossan, men gav upp efter ett tag då jag inte mådde så väl. Var hos grannarna på kvällen. Alltid trevligt!

Igår trimmade jag färdigt & sen gjorde jag nog inte så mycket mer, så det är min (vår) händelserika helg i några få ord. Nu ska jag kolla på Cesar!



Redan måndag!

Helgen har varit en partyhelg. Bosse var på Whiskeyklubben i fredags (typ herrmiddag där de provar massa dyra, äckliga drycker...).  Å jag själv var på Tigerdansen i lördags... Dansbandstjoa i ishallen här i byn... Hade skitkul & träffade såklart massa gamla ungdomsvänner som man aldrig ser annars.

Kvällen började hos Ingalill där vi var några tjejer som förfestade lite. (klicka på bilderna för större format)

              

               Glada flickor!

Var iallafall jättekul att komma ut lite & partaja! Har redan bokat in nästa års tigerdans, 18 april...

Annars har jag som vanligt fixat lite, klippt ett (av sex) äppelträd, så nu är det bara fem kvar då...

Melker är som vanligt en solstråle! Några bilder på en varm kille:
image183

image184

image185

Var inne på min vän jennys blogg, hon är en riktig pysselmaja & hade scrappat en jättefin LO på oss! Gå gärna dit o kika, för hon är jätteduktig!

Sov sött!



Regnig onsdag...

Så fort man får en gnutta vårkänslor så ser vädrets makter till att de försvinner omedelbums! Ute är det grått & regnigt, total motsats till gårdagens väder... Trist!
Sitter här & väntar på att lilleman ska vakna, Harry är nog lite sugen på att gå ut, trots vädret...

Nu är bilförsäljningen klar! Massa pengar på kontot väcker shoppoholicen i mig! Nä då, behöver nog de pengarna till annat roligt, som huset & så... Men, nåt kan jag säkert unna mig!

Nu är det bara typ fem veckor tills vi åker till solen! Ska bli så skönt & mysigt & kul & allt man kan tänka sig! Längtar!

Har varit & "gjort" Gnosjö idag, med Emelie. Var ganska snabbt avklarat, så utbudet av butiker i den hålan är minimal... Hittade iallafall varsin blå top.

Nu får jag allt gå & göra lite nytta innan sambon kommer hem.

Vårig tisdag!

En solig, skön dag som inleddes med promenad med jycken. Sen var det lite sova-tid för lilleman & efter gröten gick vi ut på stan en sväng. Shoppade nya jeans, ny top & en NY CYKEL. Har sålt min bil (inte riktigt klart ännu) så nu får man åka tvåhjuling ett tag! Blev en Crecent City, svart, snygg med tillhörande barnsadel (heter det så?). Ska hämta den på torsdag... Var även & kollade på sulky till resan...

Imorgon ska jag & Bosse få den sista sprutan av vår vaccination. Efter det ska jag följa med Emme till Gnosjö & hämta hennes tyg som hon ska ha till balklänningen som Guggu ska sy till studenbalen (lång mening!)

Känner mig lite krasslig, så idag blir det sängen tidigt.

Go´natt allesammans.


RSS 2.0