Uppdatering!

Nu är det hög tid att skriva lite till här! Nu är vi ÄNTLIGEN friska & imorgon är det dax att jobba igen!

Melkers sjukdomshistoria har varit lång. Sista svängen till läkare var förra helgen, det var en historia som går till historien...

Torsdag förra veckan  fick Lilleman feber, igen. Då hade han varit på dagis i två dagar... Det var även sista dagen på antiobiotikakuren han fick i Jönköping. En orolig kväll & natt med massa frågor i huvudet om varför & vad är detta???

På fredagen åkte Bosse till vårdcentralen. Fick träffa en läkare (?) som inte gjorde något rätt.

1. Hon började att hyssja på Melker för att han gnydde (fortfarande febrig)
2. Svarade  -Det tror jag inte... på det mesta Bosse berättade
3. Hon konstaterade dubbelsidig öroninflammation & skrev ut ny antibiotika
4. L: -Hur mycket väger han?  B: - han vägde 12195 förra veckan L: -är du säker på att han inte väger 15 kg?
    B: - Ja, han väger 12,2 kg.
Sen skrev hon ut näsdroppar från 15kg och uppåt...
5. Vi skulle vänta med antibiotikan tills på söndagen, fram tills dess skulle han dricka honungsvatten med citron &  använda näsdropparna + koksaltlösning...

BVC:s rekommendation är att barn under två år inte ska äta honung överhuvudtaget..?

Som alla andra mammor känner man ju sitt barn bäst & jag trodde inte att han hade öroninflammation. Åkte till akuten på eftermiddagen för att en annan läkare skulle kolla & så klart hade han inte det... Däremot så hade CRP stigit från 30 vid middagstid till 53 fem timmar senare. Fick remiss till Jönköping för ännu en koll.

Lördagen spenderades på Ryhov, värdena hade vänt igen & Melker var feberfri. Ingen som kan förklara varför tempen hoppar upp & ner, det enda de kan säga är att det troligtvis är nåt virus... Blev sjukskrivna en vecka för "återhämtning"
& nu har jag varit hemma med frisk pojke hela veckan! Ingen feber, ingen hosta & inget snor! Pigg kille = slutkörd mamma... =)

Idag öser regnet ner & vi ska försöka fixa en del inne. Har ju varit ganska mycket utomhusarbete senaste tiden, o det märks!

För er som vill lyssna på bra musik så har en vän till oss gjort ännu en bra skiva. Den kan man lyssna på här: http://www.myspace.com/theheliumproject2

Kommentarer
Postat av: Emelie

ÅÅ va skönt att han är pigg igen! ska bli såå kul att träffa er snart igen! saknar er! mamma har inte varit o hämtat korten va?! kramar i massor til er alla tre! och harry oxå förstås!

2008-10-26 @ 11:36:10
URL: http://emelie89.wordpress.com
Postat av: Jenny Bergvall

Hallå där. Kul att se att du hittat in i här igen *s'Trist att höra om att Melkers alla febertoppar. Skönt att han är frisk nu. och hoppas det fortsätter så!KRAM Jenny

2008-10-26 @ 12:10:17
URL: http://jennybergvall.blogspot.com/
Postat av: Annica

Emme! Tror inte hon vågar komma hit... ;) Kram!

2008-10-26 @ 12:32:51
URL: http://tunadal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0