Kurshelg!

Japp, helgen ägnas åt valpspecial i Smålandsstenar. Hela helgen går o det känns ju lite trist, men samtidigt är det ju jätteskoj när man väl är där!

Idag har jag varit ledig från jobbet. Sov länge (tack kära sambo), åkt runt o kollat på grejer till vättstugan men det blir nog IKEA på måndag, slappade lite i soffan i eftermiddags & sen var det dax att åka på kursen då.

Melker är lite hostig men verkar inte ha någon feber. Har hostat upp en massa skumma saker ikväll så jag hoppas det ger med sig nu.

Sitter i soffan med ett glas rött & ska strax gå & lägga mig. Ska hämta Guggu 07.30 imon för en heldag med busiga valpar.

Ha en fin helg allesammans!

Kram / A

Vill ha vår!

NU!

Trött på regn, hagel & halka... Höll på att vurpa med cykeln igår igen... Vill ha värme... Sol...

Har lyckats ladda ner skype, äntligen... Så nu kan jag prata med min långväga vän & de som är närmare med för den delen... Ska bara fixa till min mick med så blir det nog ännu bättre!

Bosse är idog med sitt tränande, börjar bli lite inspirerad jag med. Ytterst behövligt... Trött på denna nästnintill invalidiserade kropp nu. Hög tid att göra nåt åt det!

Lilleman är det finaste som finns! Han är så gullig med sina iakttagelser & kommentarer! Idag var glassbilen farlig (viskade han o höjde ögonbrynen)... :-)

Har massa att göra innan denna kurshelgen... Det är ju himla kul med kurs, men denna är så vansinnigt komprimerad... Kunde ju varit skönt att vara lite ledig ibland med.

Igår var min morbror & moster här med pizza. Gott & trevligt en måndag sådär. Tack än en gång! (å jag tror ni får besök i helgen...)

Just nu önskar jag att jag var i Bosses kläder. Nytränad & nyduschad. Kommer knappt ihåg den känslan...

Vissa dagar saknar jag mamma mer än andra dagar. Idag är en sån dag. Konstaterar att jag inte kommer ihåg hennes röst längre. Otroligt sorgligt... Hoppas den dyker upp igen.

Nu ska jag sjunka ner lite djupare i soffan o kolla på House.

Kram på er!

Slö söndag...

Idag händer det inte alltför mycket... Har en otrolig huvudvärk (mycket sånt det senaste...), tvättar lite & grabbarna sover...

I fredags hade vi fint besök av Melkers nya "lekfolk", J & C. Han var i sitt esse & fick värsta sockerkicken av godiset de hade med till honom... Men han har en enorm humor lillkillen, jätterolig! Han somnade sent men vaknade nästan lika tidigt för det igår...

Igår var det kalas för Melkers minsta kusin W som fyllde tre! Full fart i några timmar & igår kväll hade vi det lugnt & skönt. Snöar idag & det får gärna sluta nu. Längtar efter vår & värme!

Nu ska jag ringa nästa födelsedagsbarn, min kära svägerska som fyller år idag! Grattis M!

/A

Redan torsdag...

... å jag sitter i soffan o skriver! Japp, min kära sambo har köpt en ny, fin dator till oss (läs mig ;-) ) Bosse är & tränar, Melker har precis somnat & jag väntar på att Gugglan ska komma hit så vi kan förkovra oss i  hemläxan från vår gedigna kurs! Det skulle ju vara klart denna veckan, så tonight is the night...

Vad händer här då??? Hmm. fullt ös hela tiden! Förutom att helgens "kursande" satt sina spår hela veckan (jag har varit helt förbi...) så har det inte hänt så värst mycket...

Veckans höjdpunkt var i förrgår, när min gamla granne från Skillingaryds-tiden kom hit å fikade en sväng i förbifarten. Ännu roligare var att hon hade sin dotter (som jag inte träffat på sisådär en femton-sexton år) med sig! De hade varit i Vetlanda å hälsat på hos en kennel då E (dottern) är på G att skaffa vovve. Hon har siktat in sig på en Kooiker Hondje så en sån blir det väl om åtta-tio veckor! Kul kul!

Igår var jag med Melker på BVC, för han har fått konstiga utslag mellan fingrarna & i händerna. Var där i drygt en timma & jag fick bara beröm för min duktiga son som är så tidig & duktig på det mesta han tar sig för! Kul att höra för en stolt-som-en-tupp-mamma... Utslagen var iallafall inte skabb & inte mul- och klövsjuka. Skönt. Fick en salva, så nu får vi hålla tummarna för att den hjälper...

Fast jag ångrar mig... veckans nr ett var såklart samtalet jag hade med min fina, fina vän som hade de bästa nyheterna man någonsin kan tänka sig! Glad, glad, glad, tralala!

Nä, nu ska jag sätta på lite kaffe så vi orkar med kvällens uppgift.

Tjingeling!

RSS 2.0