Gash!!!

Har aldrig kännt mig så stressad av ingenting?!?

Har iallafall tagit ledigt imorgon med tanke på att det är kurs hela helgen; fredag kväll, hela lördagen & hela söndagen. Lite mycket även för mig... ;-) Å jag vill ju faktiskt träffa lillgodingen lite med...

I måndags cyklade jag omkull på väg till jobbet. Är ännu mer handikappad efter det eftersom jag inte kan utnyttja mina knän i låga positioner alls :-(  Har faktiskt lite ont & har inte fått tillbaka all känsel i högerbenet ännu... SUCK.

Annars så är tvättstugan färdigkaklad / klinkad. Nu väntar vi bara på elektrikern som aldrig dyker upp & röris som kommer nästa vecka! Ska bli såååå skönt att få rent & fräscht! Sen är det ju bara resten av källaren som ska fixas till & trean % carporten & trädgården o det mesta man kan komma på... Längtar till våren så vi kan sätta lite fart ute med!

Ooops, kvart i ett... Dax att sova lite. Har suttit här nästan hela kvällen & gjort massa uppgifter inför helgen. Tur att jag är ledig imon så jag kan fixa det sista ;-)

Sweet dreams.Hå & hej!

Hinner inte med internettet nu för tiden! Fullt upp med att arbeta heltid, gå kurs på fritid, jobba lite över då kollegan är sjuk & försöka hinna träffa sonen nån timma varje dag... Suck.

Imorgon är det dax att "köra upp" i allmänlydnadspasset, med lånad hund... Såklart har jag tränat jättemycket! Not... Bytte hund ikväll iallafall, så det blir Stelton som får äran att lyda mig (snälla lite iaf...) imon. Frågan är ju hur jag ska hinna hämta honom innan kursen börjar kl. 18 då jag säkerligen inte kommer hem så tidigt jag vill från jobbet... Men det ordnar sig alltid!

Melker är gullebull mest hela tiden, om än lite trotsig emellanåt... Men han fullkomligt älskar dagis, igår fick B lämna honom tidigare för att han var helt förtvivlad då han inte kom dit tillräckligt fort... SÖT!

Ute är det vitt & mysigt & jag hinner definitivt inte sitta här just nu. Tror jag ska fixa lite käk till att börja med.

Kram på er! (om det fortfarande är nån som tittar in här..?)

Dax för uppdatering kanske...

Hå å hej vad dagarna går. Helgen har tillbringats inne, då sötproppen fick feber i torsdags kväll... Hög feber som inte ville gå ner på hela helgen, fick ge både alvedon & ipren samtidigt... Han var iallafall tillbaka på dagis igår, så nu håller vi tummarna!
Dock har han fått lite prickar här å där, får se vart det tar vägen...

Ventolinet blev han tokspeedad på! Fick inte ihop kombinationen med 40 graders feber & jätterastlös...så det fick vara... Men,kan ju vara bra att ha hemma till en annan gång.

Har målat den gamla kökssoffan som stått i källaren så länge jag kan minnas. Blev en jättefin säng till Melker, blå & limegrön... Nu ska det bara till att han sover i den också, istället för hos oss...

Ikväll har jag varit på introduktion för kursen jag ska gå i vår. Allmänlydnadsinstruktörsutbildning (Ingela har räknat ut att det är 36 bokstäver) Känns som det kommer ta upp ALL min tid & lite till. Projekthund som man ska jobba med MINST åtta gånger, köra igenom allmänlydnadspasset med lånad hund (då jag inte har nån egen), redovisningar & mycket mycket mer.
HUR SKA JAG HINNA?!? Men, samtidigt känns det såklart kul (bäst att tillägga)

I helgen är det dax för kurs i ledarutveckling, även kallad L1. Kommer väl bli proffs efter allt jag ska lära mig på ett par månader! :-)

Näe, verkligen hög tid för bingen. Ska försöka börja jobba vid 5-6 imon.

Natti!

RSS 2.0