Sen kväll, igen...

...blev det... Har spelat lite kort med grannarna... Kul & trevligt!

Igår var vi ute hos T & B nästan hela dan. Jag tog en liten tur på Lucky (hästen) i skogen & några varv i paddocken. Det är så himla hemtrevligt att rida, fattar inte att jag inte gjort det tidigare... Lovely!

Idag har vi varit i skogen & plockat kantareller. Fick ihop en hel del. Gott! Ikväll har vi som sagt spelat kort med grannarna längst in & pratat lite strunt.

I morgon är det grillning & partaj med amerikarnarna & några till. Melker ska var hos C & U så mamma & pappa får svira lite. Ska bli trevligt.

Nä, dax & sova.

Natti.

Attityd...


Äntligen...

...semester, på riktigt! Det har ju varit lite konstig start på ledigheten, då både jag & B jobbat lite... Men B jobbade sin sista (förhoppningsvis) dag i måndags, så nu kan vi faktiskt vara lite lediga!

I tisdags var vi i Ullared. Fullt med folk, men som vanligt blev det en hel del inköp. Melker lyckades försvinna bland alla kundvagnar & var nog borta i 3-4 fasansfulla minuter! Kan lugnt säga att paniknivån hos mig var väldigt nära maxgränsen... När vi väl hittade honom var jag helt skakig... Funderar starkt på det här med sele & koppel, som var ganska vanligt när jag var liten...

I onsdags var vi på Liseberg (tillsammans med 27000 andra). I år fick man upptäcka en helt ny sida av nöjesparken, i form av farfars bilar, genuina barnkaruseller & barnteater. Mysigt men tyvärr mycket köande...

Igår var I & J här på lunch. Sen kom Hilda vid fem & vi grillade, drack gott & fnittrade en hel del! Mysig!

Idag ska vi till A & U & lille E. Skam på torra land att vi inte hälsat på tidigare, men så blir det ibland. Jag & U ska nog ut & rida en sväng med. Kul!

Ikväll blir det förhoppningsvis date med L, B & E, som är hemma från Amerikat. Träffade dem en snabbis på Liseberg, men annars har det varit på tok för lite av dem!

Nä, duscha & sen iväg. Ha en fin dag alla!Tropisk värme...

... å snart semester! Jobbar nästa vecka med, sen är det fyra lååånga veckor att njuta av! Fast jag hade hellre vänt på det & jobbat fyra veckor & ledig fyrtioåtta...

I helgen hade jag premiär som handler på utställningen i Borås. Gick sådär, en tvåa blev det men jättebra kritik! Vovven & jag behöver nog träna lite om det ska bli nån mer gång, men jag är nöjd ändå! Varmt som attan men trevligt sällskap och många fyrbenta att titta på.

Imorgon ska jag åka & titta på ett eventuellt sommarbete till hästen jag eventuellt ska börja rida. Hoppas det funkar nu, så han får lite semester han med!

Till helgen är det fullt upp:
Fredag kväll ska vi till T & Y & äta & dricka gott. På lördag ska jag jobba eftermiddag, hämta lånehunden Stelton, åka till klubben & träna lite, sen ska jag sova!
På söndag är det EXAMINATION på kursen vi gått hela våren. Hoppas vi blir godkända, vi får väl se... Har iallafall fixat en projektor  så vi kan använda oss av datorn under redovisningen... Tyvärr är ju inte vårt projekt hemma, så vi får försöka visa lite filmsnuttar på vad vi gjort. Blir nog bra!

Lilleman är ganska tagen av värmen & hans goda humör har nästan försvunnit. Vädret & tvåårs-trots är ingen bra kombination... Fast det går väl över får vi tro! Annars har han (peppar, peppar) varit feberfri i flera veckor nu! Håller tummarna för att det håller i sig!

Tror inte det händer så mycket annars. Har som sagt fullt upp inför helgen, känns aktuellt med en flaska skumpa på söndag & fira att livet återvänt... Oj vad skönt det ska bli när vi äntligen är klara!

Näpp, nattedax så man orkar med morgondagen.

RSS 2.0