Sista dagen på 2008

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!!!

Idag är det nyårsafton & vi ska till Store Mosse med grannarna. Där blir det glögg,visning på Naturum & korvgrillning. Har inte varit där sen jag gick i skolan så det var ett tag sen. Ska tydligen vara jättemysigt!

Ikväll ska vi till T & Y som äntligen blivit friska. En lugn & skön sista dag på detta året!

Hur firar ni idag?

Nåväl, God Fortsättning & Gott Nytt År på Er!

Back to reality!

Idag har jag då gjort en liten återstickare till SCA. Fixat & donat & haft mig. När jag kom hem var C här med R & O och hälsade på Melker (mest).

Har inte gjort så mycket nyttigt idag, mer än handlat då... Det är faktiskt bland det tråkigaste jag vet!

Ikväll har vi (N) äntligen påbörjat kaklingen av nya tvättstugan. Ska bli såå skönt när det är klart!!!

Efter det har vi legat i soffan & glott på film. Nu är det hög tid att gå & lägga sig då vi har inventering (med revisor) imorgon.

Natti.

Nu är julen över...

... och imorgon är det dax för jobb igen. Dock inget vanligt jobb utan vi ska möblera om på lager å så. Det var ju ett tag sen jag skrev här sist & det har hänt ett & annat.

Harry är i hundhimlen... Han var hos sin nya familj i ett par veckor & allt funkade jättebra, sen så kramade deras dotter H honom & då bet han henne i ansiktet... Jag trodde aldrig att han skulle bita, så allt känns som en ond dröm. De kom hem med honom dagen efter & då tog vi bort honom. Känns ändå som det var det bästa & enda alternativet... Tänker på honom varje dag & hoppas han har det bra med sina hundkompisar!

L har varit hemma från Amerikat över jul! Så kul att träffas igen & vi hann med massa prat & ett par vinkvällar iallafall. Tycker alltid man har så mycket tid men det går så fort, så fort. Hoppas vi kan bo i samma land en vacker dag!

Julafton firades hos min kära bror C med resten av familjen. Såklart en massa god mat & sjukt mycket julklappar. Framåt kvällen åkte vi till B:s föraldrar för ännu mer mat & en julklappsutdelning till. Landade hos pappa vid elva på kvällen & sov över där. Mysigt!

På juldagen var det gåsmiddag hos B:s föräldrar & ännu en julklappsutdelning då hans brorsbarn inte var med på julafton. Det är faktiskt inte klokt vad grejer lilleman fick! Måste dra ner på denna hysterin till nästa år... Själv fick jag bl.a en spikmatta som förhoppningsvis ska hjälpa mig med min rygg. Inte så skön, men det blir väl bättre ju mer jag använder den. Tack hjärtat!

De här dagarna efter jul har vi mest varit hemma o slappat lite. Sorterat ut massa gamla leksaker för att få in de nya, rensat i källaren då det kanske blir kaklat nu i dagarna, haft E på besök & övernattning, tvättat & fixat. Igår var H här med sin lille S som blivit såå stoor! Världens smile med största smilgroparna jag sett tror jag. Jättesöt!

Saknar hund här hemma jättemycket! Har blivit otroligt lat & går ju inte ut & går utan vovve direkt.... Får nog bli en ny jycke, av det trevligare slaget här hemma så småningom, annars kommer jag sluta som en överviktig klimakteriekossa som bara ligger i soffan & äter onyttigheter...

God forsättning!

Redan söndag igen...

En dryg vecka utan vovve... Känns oerhört konstigt! Här ju varit med hund sen januari -91, så vad ska man göra med all tid?
Har ju tänkt att utnyttja denna hundfria period till att träna, träna, träna, men veckan som gått har mest spenderats i soffan... Borde ju ha typ 2-3 timmar extra per dag, men var de timmarna är förstår jag inte???

Har iallafall haft äran att vara valpvakt fredag-lördag. Mysigt! Men, herregud vad jobbiga de är, de små liven. I detta fall en 16 (?) veckors lagottotjej som hittade på allt möjligt bus! Konstaterade snabbt att det infann sig en helt annan känsla när hon & Melker var nära varandra gentemot när Halle & Melker var det. Så, det var nog ett helt rätt beslut att han fick flytta... Det verkar funka kanonbra hos den nya familjen, känns helt rätt! Skönt.

Igår var vi på julbord på brukshundklubben. Jättemysigt & superdupergod mat! Var väl hemma här vid tvåtiden tillsammans med fyra vänner som ville ha efterfest. Blev nog mest eftersnack & livliga diskussioner om helt oviktiga saker... =) De åkte vid tretiden & då var det ganska skönt att krypa ner... Hade nog ätit alldeles förmycket god mat, för magen var inte sig själv igår kväll... Bättre idag, men lite öm.

Idag vaknade vi av telefonen vid 11.15. Skööönt att sova ut! Farmor levererde hem lilleman vid lunchtid (lyx!) & han somnade så fort hon åkt. I eftermiddag ska vi nog gå på jul i Apladalen. Kan ju vara lite mysigt! Sen ska jag ut & gå med stavar med G & Y. Borde egentligen trimma vovve idag, vet inte hur jag ska få in tre trimmningar innan jul, men det ska nog gå!

RSS 2.0