Once in a lifetime...

... att man tar fram murstocken så teglet syns & den blir fin! Är man riktigt dum så tar man sig an det en gång till... Håller på med sista sidan på skorstenen däruppe, å det är otroligt drygt... Blev avbruten vid 01.00 inatt, då lilleman var jätteledsen, hostade & var nästan otröstlig... Bosse ville ha lite avlösning då han faktiskt ska jobba på dagarna. Satt uppe till 3 o fick sen sova till 9.30 med några korta avbrott. Skönt!

Efter en promenad i Apladalen idag sover Melker fortfarande utanför dörren. Har hunnit duscha & äta, väntar på att han ska vakna å äta lite han med. Vi ska till läkaren vid halv fyra idag o kolla upp hans hosta o förkylning. Tänderna har tittat upp en liten bit, så det har kanske med det att göra. Kan tänka mig att det gör lite ont. Stackars liten...

Det börjar bli nästan klart däruppe, golvet håller de på att lägga nu. Tror det är så gott som färdigmålat, bara runt fönster & så kvar. Ser faktiskt ut som det kan bli inflyttningsklart i veckan!

Helgen som varit har vi mest fixat här hemma. Igår var Antti & Ulrika här o fikade. Vi ses alltför sällan, men vi har inte haft så mycket tid för umgänge den sista tiden. Längtar så tills vi får lite mer tid över till annat & varandra! Turkiet hägrar som en oas i framtiden. Det ska bli SÅ SKÖNT med ett par veckors sol & bad!!!

Nu vaknar nog lilleman. Adios.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0