Aktiv dag!

...som började med ett härligt tandläkarbesök för min del... Bosse lämnade lilleman på dagis & sen kom vår goda vän B o hjälpte till med garagetaket en stund. Nu är all läkt (heter det så?) lagd så nu är det bara teglet som ska på med. Efter det så blir det till att måla panel till carportväggarna med... Tänkte försöka bli klara innan vi börjar jobba, tidsoptimister eller? =)

Med posten idag kom det en delgivning ang. böter för att vi inte besiktigat oljetanken (som vi inte har då). Skickade in en skrotningsanmälan på den i typ januari, men den hade tydligen inte kommit fram till rätt person. Skrev ut en ny och cyklade ner & lämnade över den direkt i handen på kvinnan som har hand om ärendet, så nu ska väl det förhoppningsvis vara ur världen.

Natten mellan torsdag & fredag hade vi en liten olycka hos hyresgästerna... Deras ena duschvägg exploderade med sån kraft så det sitter glassplitter under tapet & matta i badrummet nu! Tack & lov var det ingen därinne när det hände, vågar inte tänka på vad som kunde ha hänt då... Tur att vi har bra hemförsäkring tänkte vi, men som vanligt så finns det en massa undantag när det gäller vad som ingår i försäkringen ( som de såklart inte berättar när man skaffar den) så bara så ni vet så ingår inte GLAS i vanliga hemförsäkringar... Kanske, eventuellt om vi hade tagit det & det extra tillvalet så hade det möjligtvis gått att överväga... GRRRRRRRRRRR! Blir inte så lite sur! Så idag var de som gjort badrummet här o kikade, behöver ju få väck allt glas o svetsa igen hålen så det inte blir vattenskador iallafall... Ska även prata lite mer med återförsäljaren & se vad han säger om det hela. Usch, tänk om det hänt när deras lille grabb badade eller så...

Sen var jag på Vet.huset & fixade med Harrys vaccinationskort. Milla hämtar kanske honom till helgen (suck) & det kan ju vara bra om alla papper är iordníng då...

Efter det snodde vi till oss lite fika hos grannarna på gården, plockade upp alla miljoner äpplen som låg i trädgården, städade upp & klippte gräset. Så nu ser det riktigt prydligt ut (på baksidan iaf.).

Nu är jag precis hemkommen från långpromenad med C & hennes staffe-tjejer. Ska stretcha lite & kanske göra nån liten ryggövning..? =)

Må väl allesammans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0