Dålig sömn...

... & en tidig morgon på det! Lilleman vaknade vid 05.50, aldrig har jag väl gått upp så tidigt med honom! Men, lika bra det efter en dålig nattsömn med oroligt sovande pojke & mardrömmar hos mamma... Pappa B var ju smart som gått in  o lagt sig i Melkers rum så han fick sova gott iallafall... Konstigt att det var han som dessutom fick sovmorgon..?

Nåväl, har iallafall fjärde tvättmaskinen igång & för er som känner mig lite mer väl än andra, så vet ni att det aldrig tidigare inträffat att jag stått ute o hängt tvätt klockan åtta på morgonen... Men, än är inte undrens tid förbi! :-)

Igår var vi & hämtade den nya bilen! Jättfin, även om den inte skiljer sig så mycket från den gamla... Hällde i drygt 40 liter för 360:- Riktigt kul att tanka då! :-)

Idag bär det av till Göteborg & Bruce. Ska bli så himla kul! Skönt att bara komma iväg lite ensamma med... De har visat klipp från gårdagens konsert på nyheterna & det såg ju livat ut! Blir iallafall att vi åker hem inatt, för Melker är fortfarande lite hängig... Kan vara skönt att vara lite närmare när man vaknar i morgon (sa hönsmamman...)

Nä, dax att fortsätta i samma fart som morgonen börjat!

Var rädda om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0